wie zijn we?

Nick is een live-artiest met ondertussen toch al zeker 25 jaar podiumervaring. Hij was oa te zien in enkele muziekprogramma’s, X-factor, de provincieshow met Peter Van de Veire, maar vooral zijn passage in het team van Jasper Steverlinck in The Voice van Vlaanderen mocht gezien worden. Toen hij in “the battles” het prachtige Still haven’t found” van “U2” kon brengen met de populaire zusjes, wist hij dat het een supermoment zou worden in zijn muzikale carrière. En dat was het ook! Hierop volgden enkele jaren van vele optredens.
Als leadzanger bij de funk-coverband ‘F-RENT’ waarmee hij oa op de Gentse Feesten én op enkele stadsevenementen stond dit jaar en als BoNo “bij U2be”  weet Nick zijn publiek te entertainen.

Franky speelt toetsen sinds zijn zeven jaar en ademt muziek dag en nacht. Hij is thuis in allerlei muziekstijlen die hij op podia in heel Europa laat horen . Zo speelt hij melodieuze metal met z’n eigen band Circle Unbroken, dansbare funk met F-rent, groovy bluesrock met de Red Rooster Band en brengt hij sfeervolle minimal pianomuziek met zijn project Evening Songs. Bovendien is Franky een veelgevraagde pianoleraar en deelt hij op die manier zijn passie met zijn leerlingen.

Dat Franky De Mangelaere en Nick Beernaert elkaar zouden tegenkomen is niet meer dan logisch. Samen hebben ze al heel wat waters doorzwommen (ze spelen onder andere samen in F-RENT) en hun liefde voor muziek en live performen maakt van hen een ijzersterk duo, met ‘Pure Moments’ als mooiste bewijs. Klantgericht, professioneel en klassevol zijn slechts enkele kenmerken die op hen van toepassing zijn. U ontdekt het vanzelf wanneer u hen boekt!

 

meer info over de andere projecten van Nick en Franky vind je hieronder, klik gerust voor meer info

www.f-rent.be
www.u2be.eu
www.nickbeernaert.be
Circle Unbroken
Red Rooster Band